2020-09-16 16:33:17• hírek • Bede Emőke

Újabb fertőzéseket igazoltak a katasztrófavédelemnél

Szinte napra pontosan egy hónappal ezelőtt adtunk hírt arról, hogy az új típusú koronavírussal fertőződött meg a Szamos Katasztrófavédelmi Felügyelőség (ISU) több tagja is, szerdán pedig érkezett a hír, hogy újabb tűzoltóknák mutatták ki a vírus jelenlétét.

A szóvivő szerint ez alkalommal kilenc új megbetegedést jegyeztek az egységnél: egy személyt a Nagykárolyi Városi Kórházban ápolnak, kettőt Szatmárnémetiben, a fertőző betegségek osztályán, további hat főt pedig a bikszádi tüdőkórházban. A tájékoztatás arra nem tért ki, hogy a fertőzöttek milyen egészségügyi állapotban vannak, azt azonban lehet tudni, hogy a korábbi koronavírusos tűzoltók közül 27-et már gyógyultnak nyilvánítottak az orvosok.


Íme a legfrissebb Szatmár megyei adatok

A GCS tájékoztatása szerint Szatmár megyében a legutóbbi tájékoztatás óta 20 új fertőzést igazoltak, ezzel 467-re nőtt a betegség megjelenése óta azonosított koronavírusos személyek száma. Ez idáig az orvosok 181 fertőzöttet nyilvánítottak gyógyultnak, az elhunytak száma pedig 22. A legutóbbi elhalálozást kedden jelentették: az 53 éves férfit a Nagykárolyi Városi Kórház intenzív osztályán ápolták, ám szervezete sajnos feladta a harcot. A prefektusi hivatal arról nem közölt információkat, hogy a férfi más betegségekben nem szenvedett-e vagy sem.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: